iPhone 5s og 5c – nye modeller…

iPhone 5c

Så er det endnu engang tid til en af de årlige begivenheder, hvor teknologi-  og forbrugerelektronik-medier går allermest i selvsving.

Apple har nemlig annonceret datoen for det pressemøde, hvor den næste iPhone  skal lanceres.

En billig og en dyr iPhone Det bliver tirsdag 10. september. Det har Apple netop bekræftet  ved at udsende invitationer til pressen. Som sædvanligt samler Apple  medierne i deres hovedkvarter i Cupertino, lige midt i Silicon Valley i  Californien.

Apples topchef Tim Cook og hans løjtnanter vil herefter vise os, hvad  iPhone-fans kan begynde at stille sig i kø til snart.

I denne omgang forventes Apple dog at tage et mere usædvanligt skridt. Der  bliver formentlig ikke kun annonceret én ny iPhone, men to.

Den ene, iPhone 5S er en videreudvikling af iPhone 5, men så kommer der også  en iPhone 5C, der er en lidt mere skrabet og dermed også billigere model.

Tim Cook udtalte i forbindelse med en konference for et par måneder siden, at  det godt kunne tænkes, at Apple ville forsøge den samme strategi med iPhone,  som de ganske succesrigt gennemførte med iPod’en.

Den populære musikafspiller er igennem tiden kommet i et have af størrelser,  priser og farver, og Cook henviste til, at det også kunne ske med iPhone.

Funky farver og fingeraftrykslæser Rygterne har siden gået om både en billig iPhone og en stor iPhone med en  skærm på seks tommer, begge dele sat i verden for at konkurrere med Samsung,  der for længst har overhalet Apple som den mest populære  smartphone-producent i verden.

iPhone 5C er siden blevet set i flere spionfotos. Den er angiveligt lavet i  plastik i stedet for metal, og kommer i farver, der minder lidt om de funky  nuancer, vi kender fra iPod Nano, spionfotos har vist den i blå, gul og  hvid.

Hvad den rent hardwaremæssigt kan levere, ved vi ikke endnu, men de ovennævnte  fotos viser, at telefonen i hvert fald kan køre med iOS7, den nyeste udgave  af iPhones styresystem.

iPhone 5S kommer også i en ny farve ud over sort og hvid, nemlig en champagnegylden farve med appel til blærerøve.

Derudover går der rygter om et kamera på 12 megapixel, en fordobling af  CPU-hastigheden, en lidt bedre (men ikke nødvendigvis større) skærm, og ikke  mindst en fingeraftrykslæser som kan erstatte alle ens passwords.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply