iPhone 5C – smugkig på den nye iPhone 5c

iphone 5c

Som skrevet tidligere, ved vi at Apple er på vej med en billig-version af iPhone, der  kommer til at lyde navnet iPhone 5C. Men i løbet af den seneste uges tid er  der dukket masser af billedet op på nettet, som viser den kommende iPhone  5C’s plastic-bagcover i alle regnbuens farver. Endvidere er der nu bred  enighed om, at C’et i navnet iPhone 5C står for Color.

Billederne er blevet lækket af websiden sonnydickson.com,  som hævder at have så velinformerede, interne kilder hos Apple, at de er i  stand til at bringe troværdige billeder og videooptagelser af kommende  Apple-produkter før alle andre.

 

Om det altid står til troende, kan vi kun gisne om, men i hvert fald har  sonnydickson.com nu også offentliggjort en video, som går meget tæt på en  gul udgave af det nye iPhone 5C-bagcover. Det interessante ved videoen, som  du kan se nederst på siden, er, at bagcoveret bliver sammenlignet direkte  med alle tidligere og eksisterende iPhones lige fra den allerførste og frem  til den nuværende iPhone 5.

Apple forventes at lancere nye produkter ved et stort arrangement den 10.  september, men om iPhone 5C vil blive præsenteret ved den lejlighed eller  først senere på året, ved vi først til den tid.

Man kan altså forestille sig, at produktporteføljen efter lanceringen den 10.  september bliver iPhone 5S, iPhone 5 og iPhone 5C, hvormed alle  Apple-telefonerne vil have det nye skærmformat og det nye stik, mens de  gamle iPhone 4-modeller stille og roligt forsvinder fra butikkerne.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply