iPhone 5c – lidt fakta

iphone 5c

Apple har annonceret iPhone 5c, der kommer med den lynhurtige A6 processor, et 8 megapixel iSight kamera, ultrahurtigt 4G LTE og det helt nye og opdaterede styresystem iOS7. iPhone 5c bliver lanceret i fem friske farver, så den fås i grøn, blå, gul, pink og hvid.

Den nye iPhone 5c kommer i fem friske farver – nemlig  grøn, hvid, blå, pink og gul. Mobilens sider og bagside er lavet af polycarbonat og bygget omkring en stål ramme der også virker som antenne. Det hele er svejset sammen med laser så man hverken kan se linjer eller samlinger.
De nye flotte farver passer perfekt med det farverige nye iOS 7.

iPhone 5c kommer med den lynhurtige A6 processor. Processoren gør respons-tiden utroligt lav, hvilket giver en fantastisk brugeroplevelse, når du åbner apps, surfer på nettet, spiller spil eller arbejder med billeder og video. Takket være den energieffektive processor og et større batteri end iPhone 5, holder en opladning nu også meget længere.

iPhone 5c kommer med det nye iOS 7 styresystem for at gøre oplevelsen endnu mere enkel, brugervenlig og behagelig – men alligevel genkendelig med det samme.

Apple bruger en ny struktur igennem hele styresystemet, som gør hele oplevelsen enkel. Grænsefladen er med vilje gjort neutral, og alt fyld er blevet fjernet, for når man fjerner designelementer, som ikke har nogen værdi, giver det pludselig større fokus til det, der betyder mest – nemlig dit indhold.

iOS 7 udnytter teknologien i iPhone 5c fuldt ud og gør iOS-oplevelsen endnu bedre  med funktionelle lag, der hjælper med at skabe dybde og etablere hierarki og orden. Brugen af gennemsigtighed skaber en fornemmelse af sammenhæng og rum, og nye animationer gør selv de enkleste opgaver mere spændende.

Den nye iPhone 5c understøtter flere 4G/LTE frekvensbånd end nogen anden smartphone i verden og har en download hastighed på op til 100 Mbps. Det betyder, at man kan få glæde af den nyeste teknologi, som giver den allerhøjeste datahastighed.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply